Escola de Drones (RPA)

Curs Avançat de Drones (RPAS)

 

dron phantom 3 proEn els darrers anys s'ha anat generalitzant l'ús de vehicles aeris no tripulats o drones en diversos àmbits. Aquests tenen aplicacions en fotografia aèria, agricultura, medi ambient o manteniment i vigilància d'estructures entre moltes d'altres. Ara però, la seva utilització ha estat regulada pel "Real Decreto Ley 8/2014" i la "Ley 18/2014". És per això que per l'ús comercial de drones en qualsevol activitat es requerirà una certificació oficial.

Per al compliment d'aquests requisits legals, a Pyrenees Flight Center t'oferim un Curs avançat de drones (RPAS) certificat per AESA que consta de 60 hores de formació teòrica i de 5 h de pràctiques de vol individual. La instrucció es realitza amb un PHANTOM 3 professional.

El drone que PF center ha triat per a realitzar la fase pràctica de vol és el nou DJI PHANTOM 3 professional que per les seves característiques tècniques, la seva fiabilitat i l'alta qualitat de les seves imatges l'han convertit en un dels més apreciats pels tècnics del sector.

Per la realització dels treballs professionals de fotografia i filmacions, PF center disposa també d'un DJI INSPIRE 1, l'aparell més alt de gama frabricat per DJI.

Formació teòrica detallada:                                          

-Reglamentació aèria
-Coneixement genèric de l'aeronau
-Performances de l'aeronau
-Meteorologia
-Navegació i interpretació de mapes
-Procediments operacionals
-Comunicacions
-Fraseologia aeronàutica aplicable
-Factors humans per RPAS
-Coneixements ATC
-Comunicacions avançades

Requisits:

- Cap experiència aeronàutica prèvia requerida.

- Mínim de 18 anys.

- Reconeixement mèdic (classe 2).