Flota

La Nostra Flota

Pyrenees Flight Center ha escollit per les classes pràctiques la DIAMOND DA-40.

Aquesta aeronau dissenyada amb una moderna concepció tècnica i construïda amb un dels materials més avantguardistes en el sector aeronàutic ( cèl·lula “composite” lliure de corrosió) ofereix un alt nivell de seguretat i un confort molt notable als seus pilots i passatgers.

Des del “cockpit” la visibilitat és excepcional. Els pilots estan asseguts per davant de les ales i la cúpula de plexiglàs que tanca la cabina fa la resta.

Les seves ales estan dissenyades i construïdes amb un perfil aerodinàmic molt avançat. La combinació de les seves mesures contribueixen a millorar la seguretat facilitant la recuperació de posicions de vol conflictives i aconseguint una velocitat mínima de control molt baixa. Tot això sense disminuir la seva velocitat de creuer que de fet, és de 120 Kts (210 Km/h).

Comparat amb els altres avions de la mateixa categoria, la DA-40 és 20Kts (36km/h) més ràpida que la CESSNA 172 o la PIPER PA28.

L’autonomia de la DA-40 és de 5h30.

El motor és Turbo dièsel amb tecnologia “Common Rail” i està gestionat per un ordinador “FADEC” que controla i dosifica tot el sistema, tant la potència com l'angle de pas de l’hèlix (sempre adequat per cada fase del vol).

El sistema “FADEC” permet una fiabilitat i una simplicitat de funcionament excepcional (un mono comandament per totes les funcions).

La DA-40, a més a més del sistema de navegació tradicional (VOR-ILS), disposa d'un equip electrònic via satèl·lit GPS-Garmin.

La DA-40 és respectuosa amb el medi ambient ja que ha disminuït les emissions de gasos i el seu nivell de soroll.